правила та умови

1.1. Перш ніж грати на гроші в ігрові автомати в онлайн казино Паріматч, погодьтеся з Правилами та Умовами, Політикою конфіденційності та захисту особистих даних. Принципи, викладені далі, дійсні для всіх відвідувачів українського веб-ресурсу (далі - Сайт). Приймайте рішення про реєстрацію після ознайомлення і згоди з Умовами. Якщо вимоги вам не підходять і ви не гарантуєте дотримання, не створюйте аккаунт. Використання сервісів Сайту означає вашу згоду з Умовами та Правилами.

Загальні умови

2. Зміна угоди

2.1. Паріматч казино має право змінювати угоду. Оновлення обумовлені різними причинами (юридичними, комерційними) і будь-якими іншими, які пов'язані з наданням послуг відвідувачам. Нові правила набирають чинності з моменту публікації. Клієнтам слід знати, що договір може бути відредагований в будь-який момент. Рекомендується перечитувати Умови.

2.2. Якщо нова редакція вас не влаштовує, не користуйтеся послугами веб-ресурсу. У пункті № 11 є інструкція, як закрити ігровий рахунок.

3.1. Користувачам, які не досягли повноліття, не можна створювати обліковий запис. Послуги Паріматч казино доступні з 18 років або з 21 року. Неприпустимо ігнорувати вимогу. Компанія має право запитувати документи, що підтверджують вік. Акаунти регулярно верифицируются. Якщо порушений цей пункт договору, ми відмовляємо в наданні послуг, закриваємо ігровий рахунок. Ми можемо відновити співпрацю, але для цього необхідно пройти верифікацію. Завантажте документ, дочекайтеся перевірки.

3.2. Не у всіх юрисдикціях дозволено брати участь в розіграшах лотерей. Ми не даємо консультацій про те, чи відповідають наші послуги законам вашої країни, знімаємо з себе відповідальність за ваші рішення. Використовуйте функціонал на свій ризик.

3.3. Казино Паріматч пропонує набір інструментів, що не суперечать нормам тієї чи іншої юрисдикції. Перш ніж користуватися послугами, переконайтеся в тому, що вони не йдуть врозріз з законодавчими нормами вашої країни. Якщо відвідувачі незаконно користуються договором оферти, Компанія знімає з себе відповідальність.

3.4. Відвідувачам, які проживають на території ряду країн, заборонено відкривати аккаунт. Кількість таких регіонів може коригуватися в будь-який момент. Компанія не повідомляє про оновлення попередньо. Актуальний список заборонених юрисдикцій: Великобританія, Німеччина, Австралія, Гонконг, Канада, Франція, США, Італія, Нідерланди.

3.5. Відповідальність за виграші, що оподатковуються і зборами, лежить виключно на Гравці. Громадянин повинен самостійно повідомляти про свої доходи державним органам.

4. Відкриття рахунку

4.1. Тільки зареєстрованим відвідувачам доступний розширений набір інструментів. Без ігрового рахунку неможливо робити реальні ставки, отримувати бонуси в Паріматч казино, брати участь в розіграшах, виводити кошти. Вкажіть достовірні дані при реєстрації: адреса електронної пошти, номер мобільного. Для захисту облікового запису потрібен надійний пароль.

4.2. Заповнюючи анкету, вводите реальні дані. Всі відомості необхідно підтвердити. Ми маємо право запитати документи, що засвідчують особу. Якщо ви не готові надати інформацію, не реєструйтеся. Вам буде заборонений доступ до функціонала. Дія аккаунта тимчасово призупиняється.

4.3. Вичерпну інформацію необхідно вносити під час реєстрації. Але у вас буде можливість змінити персональні дані в профілі. Правки вносяться в особистому кабінеті. Ігнорування вимог призводить до обмежувальних заходів.

4.4. Ви зможете виконати вхід в особистий кабінет. У разі виникнення складнощів з авторизацією зверніться в службу підтримки. Зв'яжіться з операторами через електронну пошту, онлайн-чат, по телефону.

4.5. Створювати дублюючі рахунку строго заборонено. Один IP-адреса, ПК, мобільний пристрій - єдина обліковий запис. У разі виявлення мультіаккаунтов все ігрові рахунки закриваються. Умови такі:

  • 4.5.1. Фінансові операції, які проводилися з рахунку-дубліката, анулюються.
  • 4.5.2. Виплати припиняються, кошти не виводяться і не повертаються.
  • 4.5.3. Виграші, які опинилися на дублюючому балансі, не перекладаються на інший, в нарахуванні додаткових коштів буде відмовлено.
  • 4.5.4. Фінансовий відділ не займається розглядом претензій з приводу повернення втрачених коштів.

5. Верифікація Гравця

5.1. Ви повинні гарантувати, що:

  • 5.1.1. Старше 18 років або 21 років, закони вашої юрисдикції дозволяють брати участь в азартних іграх.
  • 5.1.2. Є власником грошових коштів, що знаходяться на основному балансі. Особисті дані достовірні, контактна інформація, яку ви ввели при реєстрації, перевірена. Юридичне ім'я на документах, що засвідчують особу, на платіжних інструментах збігається. Ви знімаєте кошти, робите депозити зі свого електронного гаманця або банківської карти.
  • 5.1.3. Тільки ви відповідаєте за фінансові ризики, не готові програвати - не користуйтеся послугами.
  • 5.1.4. Чи володієте інформацією про методи надання послуг в інтернеті, загальними правилами.

5.2. Перевіркою контактів, рахунків, персональних даних займається служба безпеки.

5.3. У період проходження верифікації виведення коштів не проводиться.

5.4. За персональні відомості, які не відповідають дійсності, ви втрачаєте доступу до функціоналу платформи. За невиконання вимог Компанія має право закрити ігровий рахунок.

5.5. Казино Паріматч має право не надавати послуги користувачам, що не пройшли ідентифікацію (вік повинен бути підтверджений документально). Аккаунт блокується, доступ до кабінету надається після з'ясування обставин. Незаконне участь в розіграшах лотерей загрожує:

  • 5.5.1. Блокуванням ігрового рахунку.
  • 5.5.2. Анулюванням фінансових транзакцій, які були зроблені за цей час, поверненням депозитів з комісією.
  • 5.5.3. Скасуванням скоєних ставок в слотах і інших іграх.
  • 5.5.4. Анулюванням здійснених виплат. Гроші, які були виведені за весь ігровий період, ви зобов'язані повернути на вимогу.

6. Безпека користувача

6.1. Заборонено передавати пароль і адресу пошти третій стороні. Загублені дані можна відновити за допомогою спеціальної опції. Знадобиться натиснути кнопку, слідувати інструкції.

6.2. Тільки ви відповідаєте за збереження особистих даних, відповідальні за втрату коштів в результаті несанкціонованого доступу до аккаунту, шахрайських дій.

6.3. Несанкціонована авторизація, доступ до балансу - порушення безпеки. Якщо виявлена ​​підозріла спроба входу в кабінет, зверніться в техпідтримку. Саппорт потребують докази несанкціонованого доступу. Компанія не відповідає за збереження персональних відомостей гемблерів. При реєстрації в казино Паріматч ви погодилися з Правилами.

7. Введення і виведення коштів

7.1. Для гри з реальними ставками внесіть кошти на основний баланс.

7.2. Мінімальний депозит:

  • 7.2.1. Visa / Mastercard, Google Pay - 50 грн.
  • 7.2.2. ADVcash - 10 грн.
  • 7.2.3. Mobile - 5 грн.
  • 7.2.4. IBOX, Sistema, EasyPay, LeoPayment - 1 грн.
  • 7.2.5. Bitcoin - 0.0002 BTC, Ethereum - 0.01 ETH, Litecoin - 0.01 LTC.

7.3. Вам необхідно підтвердити, що:

  • 7.3.1. Вносьте власні гроші, походження яких можна пояснити.
  • 7.3.2. Внесені депозити не будуть скасовані.

7.4. Переклади від сторонніх осіб не приймаються.

7.5. Фінансові транзакції, які здійснюються через банківські карти, обкладаються комісією, відсотки платить одержувач.

7.6. Можливе поповнення депозиту за допомогою операторів стільникового зв'язку. Буде потрібно ввести номер телефону в кабінеті.

7.7. Дозволено вносити кошти за допомогою електронної валюти, готівку не приймаються.

7.8. Неприйнятно скасовувати виконані транзакції. За повернення нерозміщених коштів стягується комісія.

7.9. Компанія може закрити рахунок клієнта, зобов'язана проінформувати правоохоронні органи про порушення: шахрайські, незаконні дії, відмивання грошей.

7.10. Моменти, які необхідно врахувати перед оформленням і відправкою заявки в обробку:

  • 7.10.1. Виведення коштів доступний з веріфіцированного аккаунта. При першому кешауте підтвердіть контактну інформацію, завантажте скан-копії паспорта або іншого документа, фото платіжного інструменту, за допомогою якого вносилися кошти.
  • 7.10.2. Мінімальна сума виводу залежить від платіжної системи: через Lifecell, Vodafone, Київстар - 10 грн., Через Visa / Mastercard, ADVcash, Litecoin - 100 грн., Bitcoin - 400 грн.
  • 7.10.3. Вивести бонусні кошти можна після відіграшу.
  • 7.10.4. Передбачені ліміти виведення, є меншими від встановленої суми зняти неможливо.

7.11. Фінансовий відділ розглядає заявки в робочі та святкові дні, виплати проводяться 24/7.

7.12. Для виведення виграшів з реального балансу є вкладка «Каса». Відкрийте особистий кабінет, натисніть «Грошові операції» - Виведення коштів. Виберіть платіжний метод, заповніть реквізити, вкажіть суму, дотримуйтеся порад.

7.13. Фінансовий відділ розглядає заявки до двох днів.

7.14. В онлайн казино Паріматч діють наступні ліміти виплат:

  • Добу - 30 000 UAH.
  • Тиждень - 150 000 UAH.
  • Місяць - 750 000 UAH.

7.15. Вартість монет в ігрових автоматах встановлюється виробниками, розмір виграшу в гривнях може відрізнятися.

8. Правила онлайн ігри

8.1. Відповідальність за достовірність даних про фінансові транзакції відповідає клієнт Паріматч казино.

8.2. Історія депозитів і висновків зберігається в в особистому кабінеті.

8.3. Якщо користувач не дотримується Умови, адміністрація може відмовити в проведенні транзакції частково або повністю. Вам необхідно підтверджувати операції. Якщо виникають фінансові питання, напишіть в техпідтримку сайту.

8.4. Якщо необхідно скасувати зроблені ставки, зверніться в саппорт.

8.5. Підтвердіть відправку, скасування ставки почне діяти.

9. Шахрайські дії / змову

9.1. заборонено:

  • 9.1.1. Передавати дані для входу в особистий кабінет (логін, пароль, ID) та інші відомості третій стороні.
  • 9.1.2. Користуватися шахрайськими алгоритмами, шкідливим програмним забезпеченням (розширеннями, скриптами), вигравати за допомогою помилок, допущених виробником.
  • 9.1.3. Вносити кошти з фальшивих карт.
  • 9.1.4. Брати участь в злочинній змові, відмивати кошти в грі з реальними ставками.
  • 9.1.5. Вдаватися до послуг шахраїв, хакерів.

9.2. Якщо є підозра в змові, шахрайських діях, зняття виплат призупиняється, заявки анулюються, кошти повертаються. Виграші та бонусні заохочення не видаються.

10. Заборонені дії

10.1. Неприпустимі образи, шантаж, приниження, погрози, агресивне спілкування і подібні дії.

10.2. Заборонено використовувати інформацію, яка може нашкодити Паріматч казино, спричинити за собою виникнення збоїв і інших технічних проблем. Неприпустимо будь-яка дія, що порушує працездатність Сайту. Масові розсилки заборонені.

10.3. Сервіси ресурсу призначені для розваги, тестування ігрових автоматів і віртуальної площадки. Чи не дозволено використовувати матеріали без дозволу адміністрації.

10.4. Хакерські дії заборонені. Ви не можете зламати свій аккаунт, обійти систему безпеки. Протиправні дії строго караються, Компанія має право повідомити органи нагляду.

10.5. Паріматч казино знімає з себе відповідальність, якщо клієнт втратив гроші через форс-мажорних обставин: хакерського злому сервера, технічну несправність ресурсу, вірусних атак, помилок в програмному забезпеченні і так далі.

10.6. Аккаунт не можна продати, подарувати.

10.7. Неприпустимо отримувати призи за допомогою нечесних алгоритмів. Якщо адміністрація виявить такі випадки, ви будете заблоковані тимчасово або назавжди. Аудиторська перевірка скоєних ставок проводиться регулярно. Рішення про виплати приймається в односторонньому порядку.

11. Терміни дії / розірвання договору

11.1. До тих пір, поки рахунок не закритий, Гравець відповідальний за збереження грошових коштів.

11.2. Компанія має право утримувати комісію. Після закриття ігрового рахунку гроші і бонуси згорають.

11.3. Цими Умовами передбачено розірвання договору, припинення зобов'язань сторін після видалення облікового запису.

11.4. Акаунти блокуються і видаляються, якщо:

  • 11.4.1. Конкретний гравець не обслуговується (за рішенням компанії), проект припиняє свою діяльність.
  • 11.4.2. Аккаунт співвідноситься із заблокованим рахунком.
  • 11.4.3. Мав місце несанкціонований доступ, виявлена ​​спроба злому.
  • 11.4.4. Ігровий рахунок відкритий клієнтом, який проживає на території недозволеного регіону.
  • 11.4.5. Виявлена ​​інформація суперечливого характеру, образлива, що заподіює шкоду користувачеві або Компанії.

11.5. Ігрові рахунки, які неактивні протягом півроку, можуть бути заблоковані без повідомлення.

Зміни на web-сайті

Діючі Умов та Правил можуть коригуватися власником Сайту Паріматч. Компанія має право змінювати і доповнювати будь-які послуги, а також припиняти дію деяких послуг.

12. Помилки

12.1. Несправності на сервері, помилки при запуску ігор - зона відповідальності власника веб-ресурсу, проблеми технічного характеру вирішуються своєчасно. За поломку обладнання, нестабільне з'єднання відповідає провайдер.

13. Обмеження відповідальності

13.1. Компанія створює комфортні умови для гри на майданчику, але використання послуг - прерогатива Гравця.

13.2. Веб-ресурс функціонує відповідно до викладеним Умов. Відсутність додаткових гарантій не призводить до зниження якості послуг.

14. Порушення Правил

14.1. Якщо викладені Умови порушені, Гравець зобов'язаний відшкодувати витрати, компенсувати позови.

15. Інтелектуальна власність

15.1. Вміст веб-ресурсу - об'єкт авторського і суміжного права, належить казино Паріматч і використовується згідно з ліцензією. Неприпустимо завантажувати і роздруковувати контент для особистих потреб.

15.2. Дозволено користуватися сервісами і функціоналом платформи, це не порушує авторські та суміжні права. Виняткові права на веб-ресурс, який продовжує залишатися в інтелектуальної власності, належать власнику.

15.3. Відтворення фірмового стилю, копіювання логотипу Паріматч і вмісту веб-ресурсу заборонено. Неприпустимо використовувати інтелектуальну власність на своїх платформах.

16. Особисті дані

16.1. Компанія дотримується принципів збереження персональних даних, обробляє особисту інформацію відповідно до правил Політики Конфіденційності.

16.2. Перед тим, як створювати обліковий запис у казино Паріматч, необхідно дати згоду на обробку персональних даних. Порядок збору і зберігання особистих даних відвідувачів відповідає правилам Політики конфіденційності.

17. Використання cookie

17.1. Файли cookie потрібні для забезпечення функціональності Паріматч казино. Фрагменти даних передаються в браузери, зберігаються на пристроях. Файли cookie запам'ятовують інформацію про ваші відвідування, дозволяють отримати швидкий доступ до кабінету, спрощують навігацію. Рекомендується приймати куки для швидкого завантаження і правильного функціонування ресурсу.

18. Скарги

18.1. Претензії клієнтів розглядаються службою техпідтримки.

18.2. При вирішенні фінансових суперечок використовуються записи, які зберігаються на сервері.

18.3. Онлайн слоти працюють за принципом генератора випадкових чисел, Гравці беруть участь в розіграші лотерейних квитків. Результати, які ви бачите на екрані, випадкові і не можуть бути скориговані.

19. Інтерпретація

19.1. Цей текст Умов доступний українською мовою, відповідає оригіналу. Якщо є розбіжності, використовується українська версія.

20. Права і обов'язки

20.1. Третя сторона має право отримати Умови по домовленості. Власник Паріматч казино може встановлювати права, віддавати угоду без повідомлення.

21. Форс-мажор

21.1. Компанія знімає з себе відповідальність за виконання зобов'язань Умов із затримкою, до якої привели форс-мажорні ситуації: військові дії, хакерські атаки, збої інтернету та інші непередбачувані події.

22. Відмова від зобов'язань

22.1. Неприпустимо відмовлятися від прав, якщо Гравець не може гарантувати виконання зобов'язань перед власником бренду. Що б не трапилося, дотримуйтесь Умови.

22.2. Відсутність письмового договору знімає відповідальність з Компанії. У цьому випадку зобов'язання власника не матимуть юридичної сили.

23.1. На сайті є інформаційні посилання, які ведуть на інші веб-ресурси і не належать Паріматч казино. Адміністрація знімає з себе відповідальність за чужий контент.

24. Повернення за програші

24.1. Повернення грошових коштів за програші - можливість зберегти позитивний баланс. Кешбек нараховується автоматично щотижня і дозволяє повернути частину коштів.

24.2. Кешбек від Паріматч доступний гравцям, які:

  • Зареєструвалися і виконали вхід в профіль.
  • Внесли депозит через платіжну систему (засоби на бонусному рахунку не враховуються).

24.3. Паріматч казино повертає 10% від суми програшу за тиждень. Кешбек нараховується на бонусний баланс, відіграється з вейджер х10. Максимальний бонус - 10 000 UAH.

24.4. Cashback не потребує попередньої активації, нараховується автоматично по понеділках.

24.5. Для отримання компенсації слід зробити депозит, виконати інші умови.

24.6. Неприпустимо зловживати бонусами щоб уникнути санкцій. Акційні пропозиції, які є на Сайті, актуальні.

Безпека

25. Захист персональних даних

У Політиці конфіденційності перераховані всі Положення, які відносяться до казино Паріматч.

Відвідувачі - суб'єкти персональних даних. Робота Компанії відповідає закону 2297-VI від 2010 року, на підставі якого особиста інформація клієнтів знаходиться під захистом.

Збір відомостей ведеться законно, не передається третім особам.

Ідентифікаційні дані зберігаються на сервері певний час.

Захист даних - пріоритет казино Паріматч. Призначена для користувача інформація надійно зберігається, захищена від несанкціонованого доступу.

При реєстрації необхідно вказати достовірну інформацію: ПІБ, місце проживання, дата народження. Будуть потрібні електронна пошта і телефон, платіжні дані гаманця або карти, нік. Надайте скан-копії документів для верифікації. Гравець несе відповідальність за правдивість інформації.

Особисті дані необхідні для реєстрації та входу в кабінет, верифікації. Платіжна інформація дозволяє вносити депозити та виводити кошти, запобігає шахрайські дії. Компанія не розголошує персональні відомості, виняток - на вимогу відповідних органів.

25.1. Права та обов'язки сторін

25.1.1. права Гравця

Якщо введена неправдива інформація, зверніться в службу підтримки. В обробці і зберіганні персональних даних може бути відмовлено з зазначенням причини.

25.1.2. Обов'язки Гравця

Клієнт зобов'язується використовувати актуальні дані. При зміні персональної інформації слід написати в саппорт. Не дозволено використовувати недостовірні відомості про себе. В цьому випадку Компанія має право не надавати послуги.

25.1.3. права адміністрації

Паріматч казино залишає за собою право відмовитися від договору, припинити співпрацю в односторонньому порядку. Будь-які коригування вносяться до Умов, відслідковуються Гравцем самостійно.

25.1.4. Обов'язки адміністрації

Якщо змінюється персональна інформація, заходи захисту, адміністрація зобов'язана повідомити клієнтів. Компанія може надавати доступ до особистих даних, які зберігаються на сервері. Інформація не видаляється за весь час співпраці і через 3 роки з моменту анулювання договору.

26. Захист прав

Діяльність казино Паріматч регламентується законом «Про захист персональних даних». Ресурс гарантує виконання вимог. Розбіжності між Клієнтом і Адміністрацією вирішуються. Якщо немає спільного рішення, сторони мають право звернутися до суду.